~ Result Breastfeeding Photo Contest ~


Me!  I'm a wife to my precious husband, Khairul Adha and a mother to my sweet little gorgeous princess, Khayra Amirah. I Love to breastfeed my baby.. :) I love my Family so much... :D


Hari ni macam biasa.. Busy lagi.. Tapi, sebab bos tak masuk, maka menjalankan sessi menjengah blog… Hehhehe and sebabkan ada contest tutup hari ni, maka dengan cepatnya saya mencari gambar tuk contest tu. Alhamdulillah ada walaupun 1 je.. Hehhehehehe Lepas publish je post tu, terus sambung buat keje.. Sesekali jengah2 la blog sendirik kejap. Dah kata bos tak datang kan.. Macam office sendirila dibuatnya… :P Lepas tu, tiba2 bacab comment dari UmmiSalsabila pasal saya menang contest Breastfeeding yang saya join aritu.. Terus pi terjah.. Nampak nama.. Perasaan? Teruja… Hehhehehehhe Biarkan dulu.. sebab nak kene siapkan keje… plus time tu nk lunch.. Nak p pam…
Pastu dapat msg dari MamaDamia lak… Last sekali dapat msg dari ida, wish gak sebab ida cakap saya tak buat entry pasal tuh lagi.. hehehehhehe so, cepat2 buat.. amik masa sikit.. memang tuang la hari nih… ekekekekkekeke
Dengan ini, saya dengan rasa terujanya meng”announce”kan yang saya antara salah seorang dari 10 pemenang dalam Breastfeeding Photo Contest yang dianjurkan oleh kak Nurul. :D The best part for me is, saya menjadi salah seorang pemenang contest ini dalam kategori pilihan juri. :D Alhamdulillah….
Thank you.. Thank you.. Thank you.. and zilion thank you kepada penganjur aka kak nurul, juri, dan juga pengundi2 saya dan juga kepada penaja hadiah untuk contest ini.
Gambar inilah yang saya pertandingkan…
Marilah kita bersama-sama menyokong untuk BF anak kita semampu dan sedaya yang kita boleh… :)
Nota: Memang layak tak tuk menang? :D:D:D:D ( oh… ni bukan mempertikaikan judgement juri ye.. ni sekadar gurauan je… lagipun still tak percaya beb.. =D )

Related Posts with Thumbnails

Comments

  1. Farah says:

    yeayy!! tahniah!mmg cool pon BF gaya tu.

  2. [-suziey-] says:

    congratulation UK..tahniah…hehe..sonotnye menang..

  3. mama tisya says:

    tahniah..tk sempt la nk join romantic getaway tu..tgk smua peserta best2 belaka…ehhehehe

  4. kakyong says:

    tahniah nini… u memang deserve it..
    unique foto… ;)

  5. AshAnas says:

    memang layak la UK… gambar tu mmg unik… Congrats ya!

  6. Watie Aziz says:

    memaang best tgk u BF sambil sengih comey camtuh! heheh..congrats dear!

  7. MamaDamia a.k.a Haiza says:

    tahniah Ninie…seronok kan dah menang contest….mesti tambah semangat nak BF Khayra tu kan

  8. Zuhaini says:

    alhamdulillah.. tahniah! ;)

  9. UmmiKhayra says:

    @Farah
    Hhehehe cool.. tu menunjukkan BF in public bukan masalah kan? :D

    @[-suziey-]
    heheh thank you kak…

    @Mama Tisya
    heheh its ok… tapi kalau nak join, sempat lagi nih… :D

    @Kak Yong
    Thank you kak… hehehhe sonok nih… macam dapat award la pulak. ekekkekekek

    @Shira
    Thank you shira… :) Shira pun menang gak kan? congratz to u too.. :)

    @Watie
    HAhahaha sengih mcm kerang busuk kan? ekekekkeke time tu memang kelakar giler… nsb baik la org tgk mcm normal je… :D

    @Haiza
    Lebih bersemangat nih.. lebih2 lagi nk puasa dah ni.. huh….

    @Zuhaini
    terima kasih… Alhamdulillah…. :)

  10. Ummi Salsabila says:

    layak,mmg layak..
    mmg cool BF gitu..;P
    kn try gak ni.hihi
    CONGRATS!
    murah rezki akk.da 2x ek menang?

  11. izan ishak says:

    cool laaa UK!
    anyway…congrats!

  12. ummuabdullahsyaakir says:

    Tahniah UK menang…mmg dah agk UK blh menang…suka sgt tgk K msa BF Khyra kat elctr ni..hehe

  13. ibu_arifa says:

    tahniah UK menang contest tu..dari kali pertama lagi tgk gambar tu (masa UK buat entry dulu2 tu) saya memang tabik tgk UK BF sambil turun eskelator tuh..sungguh berani!!

    GO GO..UK
    GO..GO BF..meh kita BF anak kita semua

  14. Intan says:

    Tahniah rinie! Dah agak dah ada can nak monang ngan gambar mem'BF' yg "selamba" itew :)

  15. Momma Mia says:

    Congrat rinie… memang suke dg ur photo tuh..

    Stuju sesangat with ur statement "Marilah kita bersama-sama menyokong untuk BF anak kita semampu dan sedaya yang kita boleh… :)"

  16. Momma Mia says:

    Congrat rinie… memang suke dg ur photo tuh..

    Stuju sesangat with ur statement "Marilah kita bersama-sama menyokong untuk BF anak kita semampu dan sedaya yang kita boleh… :)"

  17. UmmiKhayra says:

    @UmmiSalsabila
    Hehehhe thank you.. Rezeki Khayra nih.. :) sebab dia ummi dia ber'pose' gitu.. :)

  18. UmmiKhayra says:

    @izan ishak
    Thank you izan… :) nanti boleh try.. =)

  19. UmmiKhayra says:

    @ummuabdullahsyaakir
    Hehehe thank you ani.. Tu yang kekadang Khayra tu selamba jugak kat memana je dia minta… sabar je la.. :P

  20. UmmiKhayra says:

    @ibu_arifa
    Thank you ibu arifa… =) Demi anak.. ku rela.. :P

    go BF… :)

  21. UmmiKhayra says:

    @Intan
    HEhehhe rezeki Khayra tu intan… ummi dia kene buat gitu sebab anaknya yang selamba… :P

  22. UmmiKhayra says:

    @Momma Mia
    Thank you momma mia… :)Thanks sebab setuju dgn statement saya tuh… :) selagi kita mampu kita tetap berusaha.. :)

Speak Your Mind

*

:-[ (B) (^) (P) (@) (O) (D) :-S ;-( (C) (&) :-$ (E) (~) (K) (I) (L) (8) :-O (T) (G) (F) :-( (H) :-) (*) :-D (N) (Y) :-P (U) (W) ;-)