July 30, 2017 Menyusu mengandung dan keibubapaan by adrinis

Menyusu : Tidak Semudah Yang Di Sangka

Breastfeeding? Menyusu? yes itu sudah pasti menjadi cita-cita utama kebanyakan ibu-ibu. Pastinya semua nak susukan anak yang tersayang. Betul tak? Tambah-tambah dengan pelbagai kemudahan untuk persediaan menyusu dan support group dari kalangan ibu-ibu juga, menjadikan breastfeeding di anggap mudah untuk dilaksanakan. Yep, kene fikir positif, positif dan positif. Saya setuju sangat-sangat… hehehhehe Walaubagaimanapun, ia tidak […]

Read more
July 30, 2017

Keibubapaan : Tips Berkunjung ke Baby Expo

Apa khabar semua? semua sihat? Hehe Hari ni saya nak share tips khas untuk mommies or mom to be yang suka berkunjung ke Expo Bayi. Korang semua kalau pegi tempat-tempat macam ni, and bawa anak atau anak-anak, korang akan guna stroller atau ada alternative lain? (abaikan jawapan tinggalkan anak di rumah ye.. 😉 tu bukan penyelesaian. )  * […]

Read more