fbpx
Baju mengandung

Baju Mengandung dan Menyusu – Belle

Kalau perempuan ni, pastinya ingin sentiasa kelihatan cantik, elegant dan bergaya kan? Walaupun Ibu itu mengandung, still naluri untuk kelihatan canti, trendy tu ada. Betul tak? Jadi, ibu-ibu di luar sana, jangan risau ok! Tahun 2019 ni, Adrini’s come back dengan koleksi-koleksi yang meruntun jiwa khas untuk ibu mengandung. Koleksi kali ini menghimpunkan baju mengandung dan menyusu siap dalam satu baju.

Dah tiada alasan lagi untuk tidak kelihatan cantik tau ibu, walaupun ketika ibu sedang mengandung. Koleksi Adrini’s kali ini menampilkan baju potongan serong dan gode di sebelah untuk menampakkan ilusi kurus dan beralun.

Koleksi ni, Nini namakan Belle. Sweet kan? Belle dihasilkan dengan penuh teliti dari material cotton viscose import dari korea. Belle boleh di pasangkan denga kain skirt labuh atau seluar  dan menampilkan lagi gaya moden si ibu. Belle sesuai untuk digayakan ke pejabat atau ke majlis-majlis rasmi dan pastinya memberi keselesaan untuk para ibu bergaya.

Belle boleh di gayakan sehingga 3rd trimester dan kemudian boleh digayakan ketika menyusukan si comel. Dengan hanya selak bukaan khas di dada, lagi memudahkan para ibu. Koleksi Belle kali ini adalah koleksi bercorak. Kenapa bercorak? Kalau bercorak ni, dia membantu memberikan ilusi yang kita tak gemuk. hehehhe nampak slim walaupun baby bump besar.

Kenapa tidak warna gelap dan terang? hehehe biasa kan kalau baju mengandung je, better ambil warna gelap dan warna terang. Plain and boring tau. hehehe so kali ni saja Nini buatkan dia bercorak supaya lain dari lain.

Owh, koleksi Belle ni limited ye. So once dah habis, memang kami tak restock tau. So siapa yang berkenan dengan baju ni, or nak tengok corak lain, boleh terus ke website Adrini’s ye. Klik jom shopping atas atau sini.

Nak tahu tips memilih baju mengandung? Nini ada share kat post sebelum ni. Korang boleh baca juga kat situ ye. 🙂

Luv,
Nini Selamat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *