fbpx

Mengandung : Pentingnya Asid Folik Untuk Ibu Mengandung

Pentingnya Asid Folik Untuk Ibu Mengandung Untuk ibu yang ingin mengandung ataupun Ibu yang sedang mengandung, korang kena tahu kenapa pentingnya Asid Folik untuk ibu mengandung ni. Walaupun ada yang tidak suka makan pil, makan ubat, or makan suplement tambahan, ibu pregnant or mengandung ni WAJIB makan any food yang mengandungi asid folik. Jangan sesekali […]

MENGANDUNG : Tips Nak Bagi HB Cantik untuk Ibu Mengandung

Rupa-rupanya ramai mommy yang hamil ni rata-ratanya tak boleh nak menelan ubat yang dibekalkan dari Klinik Kesihatan tuuu. Bermacam luahan hati mommy, tapikan tak boleh tak makan sebab baby dalam perut tu memerlukan vitamin secukupnya. Bukan itu aje baby dalam perut tu pun bergantung sepenuhnya pada kita untuk bagi vitamin dan untuk tumbesaran. Nini ni […]