fbpx

Inner Menyusu; Sesuai Untuk Baju Biasa?

Inner Menyusu Sleeveless; Sesuai Dipadankan Dengan Baju Berzip Berbutang

Biasa beli baju biasa yang seller jual nursing friendly? Baju tu biasanya berzip dan berbutang dan tidak mempunyai pelapik di bahagian dalam. Sukar juga untuk ibu-ibu menjaga darjah bukaan untuk zip dan butang tersebut. Apa kata kalau ada Inner Menyusu yang membantu?

Sebab ini lah Adrini’s memperkenalkan Inner yang PRAKTIKAL, MULTIFUNCTION, MUDAH, DAN SELESA untuk ibu semua. Dengan adanya Inner menyusu ini Ibu TAK perlu risau lagi ketika ingin menyusukan si comel tercinta. Buka zip dah ada pelapik di bahagian dalam baju tersebut. Ibu-ibu juga tidak perlu asingkan baju-baju biasa, masukkan dalam kotak dan simpan. Sebab? Inner menyusu Adrini’s ni, boleh pakai dengan apa jenis baju sekalipun.

Inner Menyusu, pasangkan dengan Baju Biasa

Sekiranya, Ibu pakai baju kurung biasa, tanpa zip dan butang, mesti stress kan bila anak merengak nak susu. Nak-nak time tu tengah makan lauk kenduri. Baju dah cantik-cantik takkan nak selak dari bawah macam tu je kan? Tapi kalau dengan adanya Inner ni, kalau nak selak dari bawah pun tak risau dah. Sebabnya ada lapik kat dalam. Plus Inner menyusu Adrini’s ni labuh. so tak risau nampak perut etc. ( cuma menarik perhatian sikit la kenapa baju tu kat dada pelik ) hehehehehhe

Inner Menyusu, pasangkan dengan Baju Nursing Friendly

Haaa kalau tak nak menarik perhatian, mesti ibu ibu akan mencari baju yang ada zip dan butang kan? yela, nak baju vouge-vouge ni, dari brand-brand terkenal, biasa baju depa ni, berzip or berbutang depan je. Pun tak risau dah kalau nak tarik zip tu. sebab kalau tarik je, ada inner menyusu kat dalam. Praktikal kan? Lepas tu, TAK perlu risau juga bila terlupa nak butangkan or zipkan balik. Betul tak? Betul tak? Haru kalau lupa zip, then takde pelapik tu. Naya je orang cop ibu menyusu ni takde adab.

Dengan Inner menyusu Adrini’s ni, baju berbutang? Baju berzip? or baju biasa pun BUKAN MUSUH Mommy lagi. Dengan Inner Adrini’s, ibu-ibu stress FREE. Worry FREE. Masalah terselak atau terlupa tutup? TIADA LAGI! Ibu pun confident bila nak susukan anak bila-bila dan dimana-mana juga.

APA ISTIMEWANYA INNER MENYUSU ADRINI’S?

  • Material yang TAK PANAS DAN #SELESA digunakan. Kami nak mommy rasa selesa walaupun pakai baju dua lapis.
  • Inner Adrini’s juga sangat #PRAKTIKAL and #MULTIFUNCTION. Bukan sahaja sesuai untuk di pakai dengan baju-baju berzip, inner Adrini’s juga boleh di pakai dengan baju-baju biasa.
  • Rasa SECURED bila anak nak menyusu. Sebab ada pelindung dah.
  • Boleh jadi baju tidur tau! Cuaca kat Malaysia ni kan panas. Pakai dengan cardigan je pun boleh.
  • Boleh pakai terus lepas bersalin dengan baju hospital. Nak susukan baby, kan senang. Boleh tengok checklist Hospital kami.

Haaaa nampak kan, how MULTIFUNCTION NYA inner menyusu sleeveless Adrini’s ni.

Kalau ada yang berkenan, ada yang berminat, boleh terus ke laman web kami ye. Click je Link Shop Here

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *